Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Heeft Katy Perry Kinderen

Katy Perry en Orlando Bloom verwelkomen hun dochter Daisy Dove

De eerste verschijning van hun 3-jarige dochter in het openbaar

Perry en Bloom delen een intiem moment met Daisy tijdens de opening van UNICEF's Innovation Lab in New York City

De wereld smolt van ontroering bij de eerste publieke verschijning van de 3-jarige Daisy Dove Bloom, de dochter van zangeres Katy Perry en acteur Orlando Bloom. Het gezin bezocht de opening van het Innovation Lab van UNICEF in New York City, waar Daisy's stralende glimlach en nieuwsgierige blikken de harten van iedereen opwarmen.

Perry en Bloom verwelkomden Daisy in 2020, hun eerste gezamenlijke kind. Bloom heeft ook een zoon, Flynn, uit zijn vorige huwelijk met Miranda Kerr. De ouders hebben hun dochter tot nu toe afgeschermd van de schijnwerpers, maar besloten haar mee te nemen naar het evenement vanwege de belangrijke missie van UNICEF, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen over de hele wereld.

Tijdens de ceremonie deelden Perry en Bloom een intiem moment met hun dochter, die hun handen vasthield en rondkeek met verwondering. Daisy's aanwezigheid bracht een gevoel van warmte en vreugde in de ruimte, en haar interacties met haar ouders lieten de diepe band zien die ze delen. Het was een ontroerende herinnering aan de onmiskenbare liefde en toewijding die ouders hebben voor hun kinderen.


Komentar